Mina tegin loovtööks 4 A2 akvarellimaali, kus on kujutatud metsloomade silmanägemist. Piltidele maalin metsa läbi loomade silmade: mis värvidega nad näevad? Miks just nii? Need ja paljud teised küsimused seletan lahti oma loovtööd tutvustades. Loovtöö on nii uurimustöö kui ka loovtöö, ühedan need kaks elementi ning muudan üheks. Valisin selle teema, kuna mind hakkas viimasel ajal väga huvitama silmade töö ja miks osad loomad näevad nii, nagu nad näevad. Samuti armastan väga maalida. Minu eesmärk on inimestes huvi tekitada ning neile ka midagi uut õpetada, samal ajal kui saan näidata neile minu maalitud teoseid. Loodetavasti tundub see paljudele põnev ning neil tekib soov teemat ise edasi otsida. Samuti on mu eesmärk ka ise areneda, astuses välja oma mugavustsoonist ning proovides midagi hoopist teistsugust, kui ma tavaliselt maalin. Loodan, et omandan uusi oskusi ja teadmisi ning saan ka pärast loovtööd loomadest ja nende silmanägemisest huvitundjatele jutustada.